Lego huren is mogelijk bij heel veel aanbieders. Onderstaande vergelijker helpt je om de juiste aanbieder te vinden om Lego te huren. Gebruik de filters om een aanbieder in de buurt te vinden, of om te voldoen aan andere eisen die je mogelijk hebt. Onder de vergelijker vind je ook een uitleg van elk filter.

Geen abonnement Geen borg Verzenden mogelijk

Zuid-Holland Noord-Holland Noord-Brabant Gelderland Utrecht Overijssel Zuid-Limburg Friesland Groningen Drenthe Flevoland Zeeland

Geen resultaten gevonden op basis van je gekozen filters.

Aanbieder Abonnement Ophaallocatie Verzenden Borg
BouwersBende Ja Utrecht Ja Nee Elke maand een andere set
Easybricks.nl Nee Noord-Brabant Ja Nee
Blokkenhuren.nl Ja Zuid-Holland Ja Nee Ook Bricklinks sets beschikbaar
Bricks Verhuur Ja Noord-Brabant Ja Nee
Enjoy Creating Ja Noord-Brabant Ja Nee
Bouwsteenwinkel Ja Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland Ja Nee
Blokjestehuur.nl Nee Zuid-Holland Ja Ja ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ uit 116 recencies!
Huurjebricks.nl Nee Utrecht Ja Nee
Bricksaholic Nee Noord-Brabant Ja Nee
Stapel-gek Ja Gelderland Ja Nee Afbreekservice mogelijk
Allemaal steentjes Nee Noord-Brabant Ja Ja
Steentjesloods Nee Noord-Brabant Ja Ja
2TToys Nee Noord-Brabant Nee Ja
Bouwsetjeshuren.nl Ja Zuid-Limburg Ja Nee Geen abonnement t/m 31/7
Stenen Tijdperk Nee Friesland Nee Ja
Supersteentjes Nee Drenthe Nee Nee

Lego huren zonder abonnement

Veel aanbieders werken met abonnementen. Zo hebben ze vaste inkomsten om nieuwe sets te kopen en weten ze wie een set bij hen huurt. Huren bij een aanbieder met een abonnement is vaak goedkoper, maar het kan ook handig zijn om te huren zonder abonnement als je Lego huren een keer wilt proberen.

Geen borg

Sommige aanbieders brengen ook een borg in rekening, net als bij het huren van bijvoorbeeld een auto. Andere aanbieders brengen geen borg in rekening. Via dit filter kun je deze aanbieders makkelijk vinden.

Locatie

Wil je de Lego set ophalen, dan is locatie handig. Gebruik de provincie-filters om een verhuurder in de buurt te vinden. Dat is ook handig als er bijvoorbeeld een steentje mist. Vaak brengt een aanbieder in de buurt deze dan nog even langs.

Verzenden mogelijk

Niet altijd kun je een aanbieder vinden die aan alle eisen voldoet. Dan helpt het om het filter ‘verzenden mogelijk’ te gebruiken. De Lego wordt dan tegen een kleine vergoeding thuisgebracht en je kunt het na het bouwen weer terugsturen.

Andere dingen om op te letten bij het huren van Lego

Andere dingen om op te letten zijn welke sets een verhuurder te huur heeft, maar bijvoorbeeld ook of er een afbreekservice mogelijk is. Soms krijg je ook bouwtekeningen voor een alternatief model bij de set. Dan kun je meerdere objecten bouwen met een set! Wil je meer weten of hoe Lego huren werkt? Kijk dan eens verder rond op onze website.